torsdag den 5. januar 2012

Mere fra Ann Wood

Ann Wood er en kunstner på sit felt. Se her hvad hun også laver, Er disse thekopper ikke fine?

Du kan selv lave dem, se linket her

1 kommentar:

  1. Ojsann er det virkelig mulig???Helt fantastisk,jeg likte desse tekoppne veldig godt,,men så har jeg jo alltid hatt en svakhet for "china"...riktig lekkert porselen med roser og slikt på som egentlig bare gamle damer likte før...:)
    Må forklare grunnen til mine mange innlegg på bloggen,- jeg er nemlig sykmeldt og må ligge en del av tiden og da er det det eneste jeg kan gjøre...tror jeg hadde kjedet meg fordervet om jegikke hadde bloggingen og slikt å styre litt med!!!Npr jeg kommer i jobb igjen blir det nok ikke fullt så ofte.
    Har ikke fått ønsket deg Godt Nytt År enda så det må jeg gjøre - takk for det gamle,gleder meg til å følge deg på bloggen i 2012 også:)))
    toveklem:)

    SvarSlet

Tak for dit besøg og din kommentar.