mandag den 9. januar 2012

Bedtime

Hvem kunne ikke tænke sig en seng med masser af puder i lækkert hør - jeg kunne da godt drømme mig til en af disse fantastiske senge, meeen måske skulle jeg også lige have et større soveværelse. Billederne er fra Bella Notte.
2 kommentarer:

 1. Elsker dine smukke billeder. Det er så dejligt at komme omkring herinde - jeg bliver meget inspireret.
  Jeg er også faldet over din lampe som du viser i indlægget d. 1 april 2011. Det er lige sådan en jeg leder efter. Kan du mon fortælle om det er et loppefund, eller om det måske er i handlen?? Fot så skal jeg godt nok på jagt efter den :-)
  Fortsag god dag.
  Mange hilser Susan
  mail@sherpa.dk

  SvarSlet
 2. Åhhh hvem ville ikke ligge i sådan en seng. Det er næsten helt eventyr agtig!
  K. Gro

  SvarSlet

Tak for dit besøg og din kommentar.