fredag den 29. april 2011

Forårssol og travlhed

Tiden med blog er blevet knap.
Jeg arbejder på fuld tid, jeg maler collager når jeg har fri, har et værksted der også skal passes. Men elsker alle tingene så jeg skal ikke brokke mig. Blot fortælle at jeg ikke når så mange blogbesøg i denne tid.Billederne er fra Anna Kern

4 kommentarer:

 1. Flotte og lækre billeder.....
  Og fuld forståelse for at det er knap med tiden til bloggen..... det er lidt samme historie her hos mig :-)
  Go weekend
  Susan

  SvarSlet
 2. Ja, havde de ikke bare været lækkert med flere timer i døgnet... Det er jo ikke nemt at få tid til alt. Bente

  SvarSlet
 3. Skønne billeder og ja det kender jeg alt for godt - det med at der er tusind ting som skal nås og bloggen ind imellem kommer som sidste prioritet ;o(
  Hav en skøn solfyldt søndag ;o)
  Klem Tina

  SvarSlet
 4. Känner igen det där med att tiden inte räcker till :). Du behöver absolut inte känna dig dum för det. Tycker att din blogg är helt underbar och kommer förbli en trogen följare oavsett 1 eller 7 inlägg i veckan :).

  Kram kram
  Maria

  SvarSlet

Tak for dit besøg og din kommentar.