onsdag den 23. februar 2011

Liebster Award


Jeg har fået en Award i dag – dejligt og skønt at nogen kan lide ens blog. Det var Maria fra Mariaschateau der gav den til mig – tak til dig søde.

Med Awarden følger der et lille job med, nemlig at jeg skal give awarden videre til 5 bloggere som jeg syntes om, og som samtidig skal have under 100 følgere.
Det kan være svært at vælge, også fordi mange af de blog jeg følger allerede har over 100 følgere.

Mine 5 valg blev:
When Dekoration, Auður Skúla har en dejlig inspirerende blog, som har givet mig mange gode stunder. Auður har en passion for at male møbler og dekorere vægge, præcis som jeg selv kan lide. Det er det der er fantastisk ved at være blogger, vi finder “veninder” fra andre steder I verden - med samme interesser.

Toves Sammensurium er den næste I rækken, Tove besøgte min blog for nylig, og jeg blev vild med hendes blog, hun finder så skønne billeder til alle os, bestemt et besøg værd.

Master Henrik får en award for en gennemført stil, har en god smag, og skønt at mænd også blogger om antik og gamle sager.

By Marianne får en award for sin kreativitet, som hun udøver i eget værksted, øser ud af sin viden og inspiration på bloggen.

Den sidste award tilfalder Heidi Hallinstad – en tak til dig fordi du har påtaget dig hvervet med at videreføre bloggen www.danskeindretningsblogs.dk Forhåbentlig får Danmark med tiden en blogtradition som findes i Norge og Sverige.
Da Heidi selv har mange følgere på sin egen blog, gives den til DIB.

Reglerna för Liebster Award är enkla och som följer:

Denna bloggaward lämnas över till 5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare. 
Awarden går vidare till de fem du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster Award.
Du som får awarden länkar till den person som gav den och 5 av dina favoritbloggar med mindre än 100 läsare.

Hilsen Lissen

7 kommentarer:

 1. Hej! och stort TACK för din award!! ska precis gå utanför dörren för att åka iväg på semester.. får vänta med att i min tur dela ut tills jag kommer hem igen..
  Klem /Magnus

  SvarSlet
 2. Grattis till din award! Du har en jättefin blogg, och jag tittar in ibland, men kanske inte kommenterar så ofta. Danmark ligger mig ju så varmt om hjärtat då hela min släkt kommer därifrån. Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvarSlet
 3. Tusinde tak! Jeg bliver så glad, og specielt fordi du sætter pris på mit arbejde med DIB - det giver en enorm motivation for at fortsætte arbejdet:) Jeg har også for et stykke tid siden fået en award til DIB fra Susi, så jeg skriver om begge de her awards på DIB i morgen. Ha' en dejlig dag! Knus; Heidi

  SvarSlet
 4. Hej Lise !!!
  Congratulations on your award!! ... and thank you for giving it to me ;-)
  I agree, It´s so nice to have good friends in the blog world.
  have a nice day
  audur

  SvarSlet
 5. Tusind tak for Award - den er allerede vidre ekspederet.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 6. Gratulerer!! Nydelig er bloggen din!! Ha en super helg! Klem

  SvarSlet
 7. Hei Lise,og tusen tusen takk for den flotte awarden og de fine ordene du skrev om bloggen min!Det varmet godt langt inni hjerteroten:)))
  Blogglandia er sannelig et deilig sted,med så mye fin inspirasjon og så mange herlige mennesker...verden blir ikke så stor lenger!!!!Godt vi kan nå hverandre på denne måten,ikke sant?
  Jeg sier takk nok en gang og skal nå påta meg jobben med å sende awarden videre!
  Ha en rett herlig weekend,og så blogges vi:)))
  toveknus:)

  SvarSlet

Tak for dit besøg og din kommentar.