mandag den 4. oktober 2010

Mac eller PC

Har lige fået en aha-oplevelse, da jeg skulle se min blog på en PC, jeg lægger nemlig alle min indlæg ind på en Mac.
Det ser unægteligt meget anderledes ud - jeg kan nu bedst lide alle vore blog på en Mac.
Er der nogle af jer andre der har haft samme oplevelse. Til daglig ser jeg siderne som lyse og rare, pludselig er der en "tyk" grå ramme uden om min blog og farven er ikke den farve jeg "troede" jeg havde oprettet, men det må jeg nok bare leve med ;o)
Billeder fra Aina's charme

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag gör precis som du lägger in på en MacBook och råkade titta på min blogg från en PC. Det blir en annorlunda upplevelse, jag vet inte om det blir bra eller dåligt. Det är nog som du skriver man får leva med det. Jag är glad för min Mac!
  Fin blogg!

  SvarSlet
 2. Hej,
  vilken fin blogg du har,,,
  vad härliga bilder.
  Mycket inspiration...
  Kram

  SvarSlet
 3. Hej Lise.

  Jeg kan godt se den grå kant, du nævner men synes ikke den genere mit øje. En ting du måske skal tænke over er at siden vises lidt skævt. Hvis du gør dit forside billede en lille smule mindre, vil det hjælpe :-)

  Jeg har hørt fra en af mine svenske læsere at min blog ser mærkelig ud, med meget store billeder... men de computere jeg selv har set min blog på ligner den det jeg kender ... hmmm underligt !
  Kh Lone

  SvarSlet

Tak for dit besøg og din kommentar.