søndag den 26. september 2010

Hej og velkommen til min blog

Jeg er nystartet blogger - fik en uendelig lyst til selv at være blogger efter at have besøgt en del bloggere her i sommer, og efter at jeg fik min lille bærbare mac, så man kan sidde hvor som helst "med en åben bog" i sofaen, ved havebordet, ja alle steder. Det er en ny verden der er åbnet sig for mig - Det hele begyndte med at jeg var inde på Claus Dalbys Mit haveliv, det var så inspirerende ;o) - jeg kendte ikke til bloggere - men åbnede de link der havde besøgt Claus's blog - og hovsa - det var jo et fantastisk alternativ til mine haveblade og boligmagasiner -  Tak Claus!
fransk idylEr det ikke en fantastisk køkkenhave - set i baskerlandet i sommer

køkkenhave

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for dit besøg og din kommentar.